X
تبلیغات
رایتل
سه‌شنبه 7 اردیبهشت‌ماه سال 1389
طرز تهیه کوکوی سبزی
نوشته شده توسط اردشیر در ساعت 01:07 ب.ظ

انواع کوکو
برای تهیه انواع کوکو باید به چند نکته مهم توجه کنیم نخست اینکه روغن را باید کاملا داغ کنیم و سپس مایه را در آن بریزیم. حرارت را باید ملایم کنیم تا مایه کاملاً بسته شود آنگاه آن را به هر شکلی که بخواهیم ببریم و بر می گردانیم تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکوی سبزی
1-   سبزی (تره – جعفری – شوید – گشنیز – پیازچه – سیر تازه) یک کیلو
2-    تخم مرغ محلی 5 تا 6 عدد
3-    زرشک در صورت تمایل 1 تا 2 قاشق سوپخوری
4-   گردوی خرد کرده 1 قاشق غذاخوری
5-   روغن کنجد 150 گرم
6-   نمک و فلفل زردچوبه به مقدار کافی
سبزی را خرد کرده و داخل کاسه ای می ریزیم تخم مرغها را در در آن شکسته نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زرشک و گردوی خرد کرده را به مایه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم بطوریکه مایه کف کند.
روغن را خوب داغ می کنیم  مایه را داخل روغن می ریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. تا مایه کاملا بسته شودو بعد آن را به هر شکلی بخواهیم می بریم و بر می گردانیم تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکوی تره
این کوکوهمانند کوکو سبزی تهیه می شود فقط به جای انواع سبزی از یک کیلو تره استفاده می کنیم.

آشپزخانه سینای سلامت